O MNĚ

Něco málo o mém "sladkém" pečení.

Když se peče od srdce a v domácím prostředí, chutná to prostě jinak.
S mojí maminkou pro Vás pečeme vánoční cukroví s láskou už šest let. A ani letos tomu nebude jinak. Tradiční vánoční cukroví pro Vás pečeme rády, a tento rok pro Vás opět chystáme několik druhů tradičních vánočních dobrot. Tentokrát i v bezlepkové a lowcarb variantě.


Peču bezlepkové a nízkosacharidové mňamózní dobroty.
Vím, že cukr ani lepek není zdravý!!! Proto nově zařazuji dobroty, které jsou sugarfree, glutenfree a lowcarb. Vypadají skvěle a chutnají ještě lépe. #lowcarbdobroty peču výhradně na ořechovém základu tudíž jsou bezlepkové. Používám převážně ořechové a kokosové mouky, a přidávám sekané ořechy jako para, keshu či pistácie. Držíme se #sugarfree, a "sladím" erythritolem / alkoholový cukr s téměř žádnou energetickou hodnotou /, a sladím jím opravdu jen jemně. Tím dokáže vyniknout pravá chuť ořechů a ostatních surovin. Používám vejce z domácího chovu od šťastných slepiček, pravé máslo, kokosový olej a kokosová másla, vysokoprocentní čokoládu, a kypřím pečivo vinným kamenem.

Dorty jsou vhodné tedy pro bezlepkáře, diabetiky ale i pro ty, co si drží linii 🙂
Zvládnu ale i klasiku, popřípadě vegan, paleo a bezlaktózové verze.

Máte chuť na něco "sladkého"?

Napište mi.